Yhdistys

Kymenlaakson lihastautiyhdistys on tehnyt vapaaehtoistyötä lihassairaiden hyväksi jo vuodesta 1985. Yhdistys toimii Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueella. Jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 100.

Yhdistyksen tärkein tavoite on saattaa samalla tavoin sairastuneita ja heidän läheisiään yhteen, jakamaan omia kokemuksia ja saamaan vertaistukea ja opastusta sekä tukea sairauden kanssa selviämiseksi.

Toiminnan painopiste on jäsentilaisuuksissa. Kannattajajäseneksi voi liittyä vaikka ei sairastakaan lihassairautta.

Jäsentapaaminen Porukkatalossa Kouvolassa ystävänpäivänä 14.2.

Vieraana ohjaustoiminnan artesaani Katri Turkia, joka opetti meille, miten kuva siirretään puulle.

Kuten kuvasta voi päätellä, kaikki oppivat uuden tavan askarrella. Ja hauskaa oli niin, ettei ohjaajan ääntä meinannut kuulua melun joukosta.

Lihastautiviikolla

Eeva-Liisa ja Sirpa